Overzichtelijker dashboard en veiligere communicatie

In het vorige nieuwsitem berichtten wij over een aantal toekomstige ontwikkelingen binnen ParkinsonConnect. Vandaag brengen we deze nieuwe functionaliteiten naar alle gebruikers van ParkinsonConnect.

1. Doe zelf lidmaatschapsverzoeken bij groepen

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om lidmaatschapsverzoeken te doen bij besloten groepen. Deze verzoeken worden goed- of afgekeurd door de groepseigenaren van de betreffende besloten groepen.

Belangrijk: het ParkinsonNet coördinatiecentrum handelt alle verzoeken voor de ParkinsonNet regiogroepen en de ParkinsonNet Nederland groep af. Regiocoördinatoren en overige groepseigenaren hoeven hier dus niet op te reageren.

Door deze functionaliteit uit te rollen is het voor gebruikers mogelijk om zich zelfstandiger te bewegen binnen ParkinsonConnect.

ParkinsonConnect aanmelden groepen

2. Vraag uw wachtwoord opnieuw aan met uw e-mailadres

Een wachtwoord vergeten: het overkomt ons allemaal weleens. Op een veilige manier een nieuw wachtwoord aanvragen wilt u dan zo snel mogelijk regelen. Voorheen kon dat alleen met uw ParkinsonConnect gebruikersnaam, vanaf nu ook met het e-mailadres wat gekoppeld is aan uw ParkinsonConnect-account. Dat maakt het aanvragen van een nieuw wachtwoord een stuk gemakkelijker.

Bent u uw wachtwoord vergeten en wilt u deze opnieuw aanvragen middels uw e-mailadres? Vraag deze dan aan door rechtsbovenin deze pagina te klikken op de Inloggen knop en daarna op de Wachtwoord vergeten knop.

3. U maakt nu zelf gemakkelijk een ParkinsonConnect account aan

Aspirant ParkinsonConnect gebruikers maken zelf hun account aan. Het systeem plaatst deze gebruikers in de bijbehorende groepen.

Deze functionaliteit neemt een drempel weg en maakt het gebruikers zo makkelijk mogelijk om ook mee te praten op ParkinsonConnect! Verwijs uw patiënten, lotgenoten, geïnteresseerden of wie dan ook vooral door naar www.parkinsonconnect.nl – een account aanmaken is namelijk nooit makkelijker geweest.

Account aanmaken

Zoals in een eerder nieuwsbericht vermeld hebben ParkinsonNet zorgverleners exclusief toegang tot de ParkinsonNet Nederland groep, een groep specifieke voor hun regio en een eventuele monodisciplinaire groep. Onze ledenadministratie controleert alle gebruikers die hebben aangegeven dat zij actief ParkinsonNet zorgverlener zijn, of zij dat ook daadwerkelijk zijn.

> Klik hier om direct uw ParkinsonConnect account aan te maken

4. Een overzichtelijker persoonlijk dashboard

Zodra u inlogt in ParkinsonConnect komt u direct terecht op uw persoonlijke dashboard. Daar ziet u in één oogopslag gemiste blogs, bestanden en waar uw ParkinsonNet collega’s bijvoorbeeld over praten binnen de regio.

Dit dashboard bevat minder knoppen en overige storende elementen die u afleiden van datgeen wat het belangrijkste is, namelijk de inhoud. Zo vindt u aan de linkerzijde van de activiteitenstream bij ‘Mijn groepen’ op een heldere manier de groepen waar u op dat moment lid van bent en bestaat de activiteitenstream in het midden uit twee onderdelen, namelijk ‘Alles’ en ‘Connecties’. Daar ziet u direct de laatste activiteiten van uw ParkinsonConnect connecties en groepen.

Design en vormgeving

5. Inhoud van uw privéberichten niet meer in e-mailnotificatie

Via ParkinsonConnect stuurt u privéberichten naar elkaar waarop u een e-mailnotificatie ontvangt. Tot voor kort was de inhoud van het privébericht ook in de bijbehorende e-mailnotificatie te lezen. Dit probleem is opgelost door de inhoud niet meer op te nemen in de e-mailnotificatie – hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier samen te werken op ParkinsonConnect.

ParkinsonConnect steeds beter dankzij u

We doen ons best om ParkinsonConnect te laten groeien en er een prettige omgeving van te maken. Onze ambitie daarbij is en blijft om ParkinsonConnect dé online ontmoetingsplek voor patiënten, zorgverleners, mantelzorgers en alle andere geïnteresseerden te laten zijn. Dit kan alleen met uw hulp. Dus heeft u ideeën, suggesties, problemen of andere opmerkingen? Laat deze dan hieronder weten. Alvast onze dank!